LEDIGE BOLIGER – SKYND DIG INDEN SOMMERENS BOLIGRÆS!

23-01-2019

LEDIGE BOLIGER – SKYND DIG INDEN SOMMERENS BOLIGRÆS!

Kollegiekontoret har i øjeblikket flere ungdomsboliger, der står ledige og klar til indflytning. Det er først-til-mølle, så skynd dig!
Du skal oprette en ansøgning og klikke på de ledige boliger på forsiden for at få et boligtilbud.

Til studiestart i august/ september kommer flere tusinde nye studerende til Aarhus, hvorfor der vil være et kæmpe pres på boligmarkedet, og der er desværre ikke nok boliger til alle på samme tid.
Såfremt du forventer at blive optaget på et studie i Aarhus, anbefaler vi, at du flytter til byen i god tid.
Hvis du allerede er studerende og søger bolig, anbefaler vi også, at du søger inden sommeren, da den almindelige venteliste med kort ventetid suspenderes pga. boliggarantien for nye studerende.
Boliggarantien betyder, at boliger med kort vejledende ventetid kun tildeles de nye studerende, som er tilmeldt boliggarantien, og der er derfor ikke mulighed for at få en bolig hele sommeren og efteråret, medmindre du har meget høj anciennitet på din ansøgning.I øvrigt, har vi i øjeblikket mange boliger med kortere vejledende ventetid end normalt. Det betyder, at når du søger boliger med 1-3 mdr. og 4-6 mdr. vejledende ventetid, er der mange flere boliger at vælge imellem her inden sommeren. Så der er rigtig gode muligheder for at få et boligtilbud inden for forholdsvis kort tid. Det gælder også 2-værelseslejligheder til 1-personsansøgere.
 
Opret en ansøgning her: https://www.ungdomsboligaarhus.dk/user/create